УМОВИ СТІЙКОЇ СУМІСНОЇ РОБОТИ РІЗНОРІДНИХ АСИНХРОННИХ МАШИН В АВТОНОМНОМУ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНОМУ КОМПЛЕКСІ - Мішин, В.І.; Чуєнко, Р.М.; Макаревич, С.С. (Energy and Automation, 2015)
Для забезпечення умов стійкої усталеної роботи різнорідних асинхронного генератора і двигуна сумірної потужності в автономному електромеханічному комплексі запропоновано розподілення ємностей збудження машин по окремих вітках електричного кола, не пов’язаних між собою умовами ферорезонансу напруг.