ДОСЛІДЖЕННЯ ГЕЛЕО-ГЕОТЕРМАЛЬНОЇ ТЕПЛИЦІ - Опришко, О.О.; Пасічник, Н.А.; Зубков, І.С. (Energy and Automation, 2015)
Наведена оцінка теплового простору експериментальної гео-гелеотермальної теплиці з метою визначення оптимальної висоти підвісу лотків для розсади. Перевірено ефективність запропонованої конструкції теплиці у весняний період.