ВПЛИВ НЕСИМЕТРІЇ НАПРУГ НА ПЕРЕХІДНІ ПРОЦЕСИ В АСИНХРОННОМУ ЕЛЕКТРОПРИВОДІ ПРИ УДАРНОМУ НАВАНТАЖЕННІ - Савченко, В.В.; Синявський, О.Ю.; Савченко, В.В. (Energy and Automation, 2015)
Проведені дослідження електромагнітних та електромеханічних перехідних процесів в асинхронному електроприводі при несиметрії напруг. Встановлений вплив несиметрії напруг на тривалість перехідного процесу та усталену швидкість.