МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОТИ ДЖЕРЕЛА РЕЗЕРВНОГО ЖИВЛЕННЯ - Бунько, В.Я.; Качурівська, Г.М.; Качурівський, В.О. (Energy and Automation, 2015)
Розглянуто питання математичного моделювання роботи джерела резервного живлення. Проведено конструювання документу MathCAD для знаходження числового розв’язку задачі лінійного програмування розподільного типу.