СИСТЕМНО – АНАЛІТИЧНИЙ ПІДХІД ДО СИСТЕМИ ВОДОПОСТАЧАННЯ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Василенков, В.Є.; Журавльов, Є.В. (Energy and Automation, 2015)
У статті приведено системи водопостачання в сільському господарстві і класифікаційні режими водозабеспечення та водоспоживання