ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФОРМАТИВНОСТІ МЕТОДІВ ВИПРОБОВУВАНЬ НАПРУГОЮ ІЗОЛЯЦІЇ ЕМАЛЬОВАНИХ ПРОВОДІВ - Євтух, П.С.; Вакуленко, О.О. (Energy and Automation, 2015)
Встановлена низька інформативність стандартних методів випробовувань напругою ізоляції обмоткових емальованих проводів внаслідок значного перевищення напруг пробою. Доведено перевагу статистичного моделювання при дослідженні реального стану дефектності ізоляції емальпроводів у вихідному стані та після намотування обмоткових елементів.