АКТИВУЮЧА ДІЯ УЛЬТРАЗВУКУ НА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПАЛИВНИХ УСТАНОВОК НА ГАЗОПОДІБНИХ ВУГЛЕВОДНЕВИХ ЕНЕРГОНОСІЯХ - Ковалишин, Б.М. (Energy and Automation, 2015)
Визначені основні характеристики ультразвуку, що переводять молекули кисню, азоту, метану і пропану у збуджений стан. Обгрунтовані параметри ультразвукового обладнання для активації молекул-реагентів реакції горіння.