ТЕОРЕТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ ІНДУКТОРА - Лукач, В.С.; Кушніренко, А.Г. (Energy and Automation, 2015)
Приведені теоретичні дослідження параметрів електромагнітного поля в робочій зоні індуктора, який використовується в технології передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур.