ВПЛИВ ВІДХИЛЕННЯ НАПРУГИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ЕНЕРГЕТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОВШОВИХ ТРАНСПОРТЕРІВ - Синявський, О.Ю.; Савченко, В.В. (Energy and Automation, 2015)
Проведено дослідження впливу відхилення напруги на кутову швидкість, технологічні та енергетичні характеристики ковшових транспортерів. Встановлені залежності продуктивності і питомих витрат електроенергії від напруги.