Аналіз критеріїв ефективності технологічних процесів збору та переробки органічної сировини - Чирченко, Д.В. (Energy and Automation, 2015)
Описані основні критерії, що впливають на ефективність техно-логічних процесів збору та переробки органічної сировини. Розглянуті найбільш розповсюджені підходи до збору органічної сировини і методи її переробки. Проведений огляд факторів, що значною мірою впливають на ефективність, терміни, настроювання та регулювання збиральних агрегаттів.