Архітектура й концептуальна реалізація програмної системи insart для індуктивних технологій системних інфрмаційно-аналітичних досліджень - Осипенко, В.В.; Булгакова, О.С.; Зосімов, В.В. (Energy and Automation, 2015)
Описана архітектура програмної системи для виконання індуктивних технологій системних інформаційно-аналітичних досліджень, а також концептуальна програмна реалізація. Програмна система написана на алгоритмічній мові Object Pascal і виконана у вигляді самостійної програми для 32/64‑бітної операційної системи Windows.