Альтернативні енергоустановки для автотранспорту - Луцик, І.Б.; Фендьо, О.М.; Іскерський, І.С. (Energy and Automation, 2015)
У статті подано аналіз існуючих напрямків застосування альтернативних енергоустановок, що використовуються для автотранспорту та перспективи їх подальшого удосконалення.