Моделювання розподілу полів температур та напружень зсуву вздовж поверхні дискової насадки роторно-дискового плівкового випарного апарата - Ободович, О.М.; Ружинська, Л.І.; Костик, С.І. (Energy and Automation, 2015)
В даній статті представлені результати математичного та комп’ютерного моделювання розподілу полів температур та напружень зсуву по поверхні дискової насадки в роторно-дисковому плівковому випарному апараті. Отримані моделі можливо використовувати при проектуванні обладнання різних типорозмірів та продуктивності.