Вплив частоти струму на технологічні та енергетичні характеристики скребкових транспортерів - Синявський, О.Ю. (Energy and Automation, 2015)
Проведено дослідження впливу частоти струму на технологічні і енергетичні характеристики скребкових транспортерів. Встановлені залежності продуктивності і питомої витрати електроенергії скребкового транспортер від частоти струму.