Повітрообмін в тваринницьких приміщеннях з гумовим підлоговим покриттям - Федяй, Б.М. (Energy and Automation, 2015)
Повітрообмін в приміщеннях для утримання великої рогатої худоби визначається тепло-вологісним режимом, балансом шкідливостей в об’ємі приміщення. Сучасні гумові підлогові покриття, на відміну від органічних, не забезпечують поглинання NH3. В статті розглянуто питання зміни повітряного режиму будівлі по утриманню великої рогатої худоби в залежності від конструктивного рішення покрівельного прошарку підлоги.