ВПЛИВ ВІДХИЛЕННЯ НАПРУГИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ЕНЕРГЕТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗМІШУВАЧІВ КОРМІВ - Синявський, О.; Савченко, В.; Бунько, В. (Energy and Automation, 2015)
Проведено дослідження впливу відхилення напруги на кутову швидкість, технологічні та енергетичні характеристики змішувачів кормів. Встановлені залежності нерівномірності змішування і питомих витрат електроенергії від напруги.