ЩОДО ДОЦІЛЬНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ УЛЬТРАФІОЛЕТОВОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ В ПРОЦЕСІ ВИРОЩУВАННЯ РОСЛИН В СПОРУДАХ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ - Червінський, Л.С.; Сторожук, Л.О.; Луцак, Я.М. (Energy and Automation, 2015)
Встановлено вплив штучного ультрафіолетового випромінювання на технологічний процес вирощування рослин в спорудах закритого ґрунту.