ВИКОРИСТАННЯМ СИЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ ПОЛІВ В ЗЕРНОВІЙ ГАЛУЗІ - Усенко, С.М. (Energy and Automation, 2015)
Представлено розроблені способи обробки зернової маси в сильному електричному полі з метою стимуляції ростових процесів, знезараження шкідливої мікрофлори та знешкодження комах-шкідників. Наведено результати застосування розроблених способів обробки.