ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЇ КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНИХ ВИРОБНИЦТВ НА ОСНОВІ БАГАТОМІРНИХ НЕЧІТКИХ РЕГУЛЯТОРІВ - Осінов, С.М. (Energy and Automation, 2015)
Використання комп’ютерно-інтегрованої технології та методології реінженірінга бізнес-процесів є умовою покращення конкурентоздатності сільськогосподарських виробників. Отримати корпоративні переваги можливо шляхом впровадження нових інструментів в якості компонент інтегрованої системи з урахуванням процесів саморганізації та біофізичного зворотнього зв’язку. Особливости синтеза системи керування з сенсорами для ідентифікації параметрів біотехнічної системи є предметом дійсного дослідження.