ІНЖЕНЕРНА ДІЯЛЬНІСТЬ В СУЧАСНИХ УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА - Сторожук, Л.О.; Червінский, Л.С. (Energy and Automation, 2015)
Проведено аналіз виробничої та наукової діяльності сучасного інженера, її становлення і розвитку; розглянуто проблеми інженерної діяльності при вирішенні практичних виробничих задач у сільськогосподарському виробництві.