ВПЛИВ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В ТВАРИННИЦТВІ - Синявський, О. Ю.; Савченко, В. В. (Energy and Automation, 2015)
Проаналізовано вплив відхилення напруги, несиметрії напруг та перерв в електропостачанні на технологічні процеси в тваринництві. Визначено технологічну складову збитків при відхиленні показників якості електроенергії від номінального значення.