ДОСЛІДЖЕННЯ ФОТОСИНТЕЗНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ РІЗНИХ ДЖЕРЕЛ ОПТИЧНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ - Червінський, Л.С.; Луцак, Я.М. (Energy and Automation, 2015)
Проведено порівняльний аналіз застосування різних джерел фотосинтезного випромінювання для вирощування ранніх тепличних культур. Підтверджено ефективність використання світлодіодних опромінювачів.