ДОСЛІДЖЕННЯ ВІДНОСНОЇ ОПРОМІНЕНОСТІ ПЛОСКИХ ПРОШАРКІВ РІДКОГО СЕРЕДОВИЩА В УСТАНОВКАХ ДВОСТОРОННЬОГО ОПРОМІНЕННЯ - Книжка, Т. С.; Червінський, Л. С. (Energy and Automation, 2015)
Проведено аналіз відносної опроміненості плоских прошарків середовища для технологічної схеми двостороннього опромінення, що дозволить підвищити енергетичну ефективність опромінення рідких середовищ.