РЕЖИМИ ЗНЕЗАРАЖУЮЧОЇ ОБРОБКИ ЗЕРНОВИХ В СИЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ ПОЛЯХ - Усенко, С.М. (Energy and Automation, 2015)
Представлено результати дослідження впливу вологості ячменя на концентрацію озону в зерновій масі під дією сильного електричного поля та розроблену номограму для визначення режимних параметрів знезаражуючої обробки ячменя.