МЕТОДИ ПЕРЕДПОСІВНОЇ ОБРОБКИ НАСІННЯ КУКУРУДЗИ В ЕЛЕКТРОМАГНІТНОМУ ПОЛІ - Чміль, А.І.; Лазарюк, К.О. (Energy and Automation, 2015)
Проведено аналіз методів передпосівної обробки насіння зернових з метою підвищення схожості та урожайності сільськогосподарських культур. Визначено найбільш перспективні методи передпосівної обробки насіння.