ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ОБРОБКИ ЗЕРНОВОЇ МАСИ В ЕЛЕКТРИЧНОМУ ПОЛІ ВИСОКОЇ НАПРУЖЕНОСТІ - Усенко, С.М.; Науменко, О.В. (Energy and Automation, 2015)
Розглянуто схему та описано технологічний процес обробки зернової маси в електричному полі високої напруженості.