АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ЗЕРНА В АТМОСФЕРНІЙ СУШАРЦІ - Шеліманова, О. В.; Марчук, Б. Ю. (Energy and Automation, 2015)
Виконано розрахунок процесу підсушування шару зерна пшениці та насіння соняшника в сушарці атмосферного типу. Показано доцільність застосування такого способу сушіння в кліматичних умовах України.