ВПЛИВ ВІДХИЛЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ НА ТЕХНОЛОГІЧНУ СКЛАДОВУ ЗБИТКУ В ТВАРИННИЦТВІ - Синявський, О. Ю.; Савченко, В. В. (Energy and Automation, 2016)
Проведено аналіз впливу відхиленні напруги і частоти струму на технологічну складову збитку в тваринництві. Наведено методику визначення технологічної складової збитку при відхиленні показників якості електроенергії від номінального значення.