ДО ПИТАННЯ ПРО ЯКІСТЬ ГОРЮЧОГО ГАЗУ - Колієнко, А. Г.; Шеліманова, О. В.; Колієнко, В. А. (Energy and Automation, 2016)
Показано, що якість природного газу і стабільність його фізико-хімічних параметрів є одним із найголовніших чинників ефективної і безпечної експлуатації паливоспалюючого обладнання. Особливу увагу при цьому необхідно звертати на величину зміни теплоти згоряння газу, щільності і критеріїв взаємозамінності.