ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ НАДВИСОКОЇ ЧАСТОТИ ДЛЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ЗЕРНА - Білик, С.Г.; Бунько, В.Я.; Марисюк, А.П. (Energy and Automation, 2015)
Проведено дослідження впливу надвисокої частоти активації зерна на інтенсифікацію його сушіння активним вентилюванням. Визначено вплив різних параметрів на величину коефіцієнта дифузії вологи, досліджено можливості використання термопар у полі НВЧ з визначенням температури в зоні дії НВЧ.