ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ ТЕПЛОАКУМУЛЮЮЧИХ НАГРІВАЧІВ ДЛЯ БІОГАЗОВИХ УСТАНОВОК - Подобайло, В.Г.; Захарків, Г.С.; Рамш, В Ю. (Energy and Automation, 2015)
Обґрунтовано застосування електричних теплоакумулюючих нагрівачів замість теплових систем, які працюють на біогазі. Описана система трипозиційного автоматичного регулювання температурного режиму електроакумулюючої теплової установки.