НВЧ МЕТОДИ НЕРУЙНІВНОГО КОНТРОЛЮ ПАРАМЕТРІВ СТРУКТУРНО НЕОДНОРІДНОГО БІООБ'ЄКТУ - Федюшко, Ю.М.; Марисюк, А.П. (Energy and Automation, 2015)
Стаття присвячена аналізу фізичних основ НВЧ методів контролю та метрології неоднорідних структур біологічних об'єктів.