МЕТОДИКА ОЦІНКИ ОПЕРАТИВНОСТІ КЕРУВАННЯ В СКЛАДНИХ СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ - Шворов, А.С. (Energy and Automation, 2015)
У статті наведена методика оцінки оперативності реалізації процесів збору та обробки інформації, а також видачі управляючих сигналів на об’єкти керування в складних системах управління. Запропоновані аналітичні співвідношення оцінки оперативності управління з урахуванням випадкового характеру процесів збору та обробки даних, а також управління об’єктами у реальному часі із заданим часовим циклом.