Визначення електричного заряду краплин розчинів з низьким питомим об'ємним опором при нанесенні їх електростатичним методом - Іноземцев, Г.Б.; Ващишин, С.Д. (Energy and Automation, 2015)
У статті наведені експериментальні дослідження щодо визначення електричного заряду краплин розчинів з низьким питомим об’ємним опором. Встановлена, залежність зміни електричного заряду краплин розчинів щодо експоненціального закону від міжелектродної відстані.