Зниження втрат енергії в асинхронних електроприводах - Лут, М.Т.; Синявський, О.Ю. (Energy and Automation, 2015)
Проведений аналіз шляхів зниження втрат енергії в асинхронних електро-приводах. Сформульовано основні засади створення і впровадження енерго-ефективних  асинхронних електродвигунів.