Визначення відстані до місця пошкодження на ЛЕП-110 кВ за методом параметрів аварійного режиму (ПАР) - Резніченко, Т.П.; Олексієнко, Б.І. (Energy and Automation, 2015)
Стаття присвячена питанню зниження перерв в електропостачанні, підвищенню надійності та ефективності роботи ПЛ-110 кВ за допомогою використання пристроїв фіксації місць пошкодження.