Обробка насіння сільськогосподарських культур у змінних високочастотних електричних полях - Соловей, І.М. (Energy and Automation, 2015)
Досліджено вплив змінних високочастотних електричних полів, при різній частоті та інтенсивності обробки, на проростання насіння і ріст рослин.