Експериментальне дослідження теплофізичних характеристик теплозахисних екранів радіаторів системи водяного опалення - Лазоренко, В.О. (Energy and Automation, 2015)
Проведені експериментальні дослідження теплофізичних характеристик теплозахисних екранів та впливу їх на процеси теплообміну при встановленні в зонах розміщення радіаторів системи водяного опалення з метою зменшення втрат теплоти та підвищення потенціалу енергозбереження будівель.