Рух зернової маси в камері обробки під дією сильного електричного поля - Берека, О.М.; Науменко, О.В. (Energy and Automation, 2015)
Розглянуті фактори впливу на швидкість зернової маси в камері обробки та час її витоку, представлено встановлені залежності швидкості витоку та часу витоку зерна від кута відкриття затвора при витіканні під дією сили тяжіння та сильного електричного поля.