Визначення витрат палива при роботі плуга з дисковим подрібнювачем - Скоробогатов, Д.В. (Energy and Automation, 2015)
Приведено результати і аналіз експериментального визначення витрат палива при роботі плуга з дисковим подрібнювачем.