Автоматизація електротехнічної та магнітної систем стимуляції розвитку рослин в теплицях - Куценко, Ю.М. (Energy and Automation, 2015)
Обґрунтована електротехнічна та магнітна системи впливу на процеси розвитку рослин у тепличних умовах. Рекомендована конструкція  електротехнічної установки з заданими параметрами та  розроблена функційна схема автоматизації у відповідності  з вимогами, що пред’являють до технологічного процесу.