Дослідження кореляції між показниками стічної води для оперативного контролю хск і завислих речовин - Шатохіна, Ю.В.; Ковальов, О.В. (Energy and Automation, 2015)
На основі проведених досліджень стічної води м. Славутич  розроблено графічні залежності  визначення ХСК і  концентрації завислих  речовин через  прозорість для оперативного  контролю процесу очищення.