Повний струм зернової маси під дією змінного електричного поля високої напруженості - Берека, О.М.; Усенко, С.М. (Energy and Automation, 2015)
Розглянуті теоретичні положення проходження розрядних процесів у зерновій масі, що знаходиться під дією електричного поля високої напруженості змінного струму і відділена від електродів діелектричними пластинами, що дозволило встановити математичні залежності повного струму з урахуванням струмів зміщення та розрядного струму.