До питання удосконалення пристроїв передпосівної обробки насіння - Гулевський, В.Б.; Богатирьов, Ю.О.; Кузнецов, І.О. (Energy and Automation, 2015)
Робота присвячена вибору системи для проектування пристроїв   передпосівної електричної обробки насіння.