Обгрунтування необхідного і достатнього комплексу експрес-методів для достовірного розпізнавання стану працюючих моторних олив с.г. техніки - Кушлик, Р.В.; Стьопін, Ю.О.; Кушлик, Р.Р. (Energy and Automation, 2015)
В роботі розроблена загальна методика досліджень та обґрунтована достатня кількість експрес-методів, які б забезпечували достовірне розпізнання стану працюючого моторних олив сільськогосподарської техніки в процесі її експлуатації.