Теоретичний аналіз взаємодії низькоенергетичного електромагнітного випромінювання з біооб’єктами - Мунтян, В.О.; Коваль, Д.М. (Energy and Automation, 2015)
Розглянута взаємодія низькоенергетичного електромагнітного опромінювання з біологічними об’єктами та на основі теоретичних досліджень отримані залежності вірогідності утворення вільних радикальних пар у насінні гороху від часу дії зовнішнього електромагнітного випромінювання.