Математична модель динаміки руху живильного розчину в електростатичному полі - Іноземцев, Г.Б.; Жильцов, А.В.; Ващишин, С.Д. (Energy and Automation, 2015)
Наведена математична модель динаміки руху живильного розчину в електростатичному полі, яка обумовлює можливість визначення технологічних параметрів електротехнологічного комплексу для нанесення живильних розчинів на рослини.