Інформаційна підсистема розрахунку доцільності фінансування заходів з підвищення безпеки вузлів конвеєрів - Кіктєв, М.О. (Energy and Automation, 2015)
Запропонована інформаційна система видає рекомендації щодо доцільності фінансування науково-дослідних, проектно-конструкторських та налагоджувальних робіт з підвищення безпеки вузлів конвеєрів, зокрема, стрічкових, виходячи з ймовірності створення аварійної небезпеки на конвеєрній установці. Досліджено  методику оцінювання економічної ефективності на основі статистичних показників, розроблено програмне забезпечення інтерфейсу користувача та структуру бази даних вхідної інформації.