Практичні рекомендації шляхів зниження витрат електроенергії в умовах експлуатації на зернопунктах - Постнікова, М.В. (Energy and Automation, 2015)
Запропоновано практичні рекомендації шляхів зниження витрат електроенергії в умовах експлуатації на зернопунктах.