МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ДОЗУВАННЯ КОМПОНЕНТІВ СУМІШЕЙ У ТВЕРДОБІОПАЛИВНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ - Рутило, М.І. (Energy and Automation, 2015)
Обґрунтовано та розроблено фактологічні передумови для створення систем керування процесами дозування компонентів сумішей у твердобіопаливних технологіях. Запропоновано імітаційні моделі інтелектуальних систем керування технологічними процесами дозування компонентів сумішей під час виробництва твердого біопалива та використання його у теплогенераторах.